Ko van Dommelen ; openbaring van het laatste decenium

Ko van Dommelen introduceren is niet echt nodig. Zijn uitstekende resultaten van de afgelopen 10 jaar hebben hem beroemd gemaakt over heel de wereld. Zijn stam is gebaseerd op de oude Jan Aarden duiven die hij erfde van zijn vader. Ko heeft zijn stam gepolijsd en gekoesterd als ware het een diamant.

Dit resulteerde in de wereldklasse duiven die op hun best zijn op vluchten van boven de 900 km. Vooral als er hard gewerkt moet worden. Door het winnen van diverse eerste prijzen op nationaal niveau is het duidelijk geworden dat zijn duiven waarde kunnen toevoegen aan ieder fondhok.

Wat zit er zoal op ons kweekhok....

Alle hoofdlijnen zijn vertegenwoordigd op ons kweekhok. Kinderen en kleinkinderen van o.a. de "Rochelaar", "Witpen 75", "Paarsborst", "Ultieme", "Oliebonte", "Lange Lichte" (3rd Nat.Pau '13) , "Mooie Korreloger", "De Jonge Hulk", "De Molenaar", "Oliebontje" en anderen zullen voor nakomelingen zorgen.

Sommige koppels hebben al bewezen goede vliegers te geven. In 2013 wonnen hun kinderen reeds prijzen in de eerste 100 Nationaal.

Om een selectie van de van Dommelen kwekers en hun afstamming te bekijken, ga dan naar de miniatuurafbeeldingen onderaan de pagina. Een volledig overzicht van de van Dommelen kwekers vindt u bij item "Koppels 2017".

Foto's Doffers

Foto's Duivinnen

Contact

Mocht u meer informatie over ons kweekcentrum willen, of ons willen bezoeken, neem dan gerust contact met ons op.

Onze contactgegevens zijn :

Telefoon: +31.6.23686888
E-mail: info@dutchbreed.nl